Bayi Kerap Terjaga & Menangis Waktu Malam Sebab Tilam Tak Selesa?

Mungkin sesetengah ibu bapa tidak tahu yang tilam bayi memberi efek kepada tidur mereka. Tilam yang selesa dapat menjamin tidur nyenyak!

100% dari Cotton

Diperbuat daripada 100% cotton untuk menjamin keselesaan baby semasa tidur.

Tidak mudah berbulu

Material kain yang tidak mudah berbulu dan sangat tahan lasak bila digunakan.

Jenis Kain Sejuk

Kain sejuk untuk memberi 110% keselesaan pada bayi untuk tidur nyenyak.

tidak mudah kedut

Material kain yang anti-kedut bagi mengekalkan kekemasan tilam bayi anda.

Tahukah anda ?

Bayi yang baru lahir menghabiskan hampir 70% daripada masa mereka untuk tidur, adalah penting untuk menyediakan tilam bayi yang selamat, selesa, dan diperbuat daripada material yang berkualiti untuk menyokong badan mereka yang masih lembut.

Anda mengalami masalah ini ?

Baru letak anak atas tilam, anak merengek kembali. Dah cuba macam-macam jenis tilam yang dijual di pasaran tapi masih tidak dapat mengatasi masalah ini. Tilam nipis, bantal lembik , sekali basuh terus leper jer . Tilam dah beli mahal tapi masih tak berpuas hati . Bayangkan bayi anda tidur di tilam persis kekabu mahal ? Mesti best kan .

“Ingatkan Beli Tilam Mahal Boleh Bagi Baby Tidur Lagi Nyenyak Tapi…“

Masalah lain pulak datang hmm…

Sebenarnya...
Anda Mesti Nak Perkara Ni Kan?

Bayi Tidur Lena Di Waktu Malam

Mood bayi sentiasa okay dan dah tak menangis.

Tilam Yang Anti Bakteria Dan Hypoallergenic

Cuba Anda Bayangkan..

Jika anda boleh dapatkan semua kelebihan macam kat atas. Hilang semua masalah. Anda akan ada lebih masa untuk berehat bersama.
Dan the best part is…
Anda tak perlu pun nak spend duit banyak macam sesetengah jenama yang mahal tu untuk setelkan masalah tersebut. Dengan harga yang mampu milik, anda dah mampu memiliki set tilam yang dilengkapi dengan bantal yang empuk. Dah nampak kelebihannya? Mesti best kan..

Tengok Sini Meh....

Jangan Risau Kami Ada Solusinya

Membantu Para Ibu Jalani Hari Lebih Tenang

Previous
Next

Dipercayai lebih dari 15000+ pengguna di seluruh Malaysia

Kita sendiri tahu menyambut orang baru dalam keluarga adalah sesuatu yang sangat menyeronokkan. Apatah lagi bayi pertama yang dinantikan suami isteri.

Sharing Is Caring

Perkongsian kepakaran kami kepada anda 

10 sebab kenapa anak susah tidur malam

Mereka tidak dapat tidur lena dan susah bangun pagi. Mereka selalu mengantuk waktu siang semasa di sekolah dan tidak dapat menumpukan perhatian.

Read More →

Bayi Asyik Terjaga Waktu Malam, Menangis. Jangan Biarkan …

… kepala sebab bayi susah tidur? Bertenang ada panduan mengenai waktu tidur bayi 1. … Jangan Biarkan, Periksa Punca Bayi Tak Lena Tidur.

Read More →

6 Punca Masalah Tidur Bayi Dan Tips Mengatasinya

Jika anda perhatikan, bayi anda tidak akan tidur dengan lena pada waktu siang. Pada mulanya, ia bukanlah sesuatu yang merisaukan kerana mereka akan tidur …

Read More →